My Bio


​​Mijn naam is
Brenna Rompa.
Ruim 9 jaar had ik een succesvolle onderneming.
Ik was werkzaam in de media/marketing wereld en vond het geweldig! Vanuit mijn jeugd is succesvol en zelfstandig zijn een soort tweede natuur geworden, de lat ligt altijd hoog.

Dat ik hier later in mijn leven flink tegen aan zou lopen had ik dan ook nooit verwacht, wie wil er nou geen eigen baas zijn én ook nog eens van het ene gave project in het andere stappen? Ik werkte voor en met grote merken als onder andere Loreal, Heineken, Axe en Philips. Diverse televisie series bij Endemol NL, videoclips voor grote artiesten, commercials, fotoshoots, ik deed het allemaal en werkte meer dan 60 uur per week in de wereld van zien en gezien worden… tot het van de een op de andere dag niet meer ging.
De lange dagen waren het probleem op zich niet, mezelf elke dag als ‘’iemand’’ neerzetten wel. Ik besloot om een groot risico te nemen en Amsterdam en de media achter me te laten en terug te keren naar mijn geboorte stad (waarvan ik altijd had gezegd dat ik nooit meer terug zou gaan).Toen ik eenmaal voelde wat míjn pad was en het ging bewandelen, werd alles langzamerhand en als vanzelf steeds duidelijker. Ik wilde mijn ervaring en drive om merken en bedrijven een eigen onderscheidende identiteit te geven, inzetten om dat op persoonlijk vlak te gaan doen. Als professioneel coach en Yoga Teacher begeleid ik ouders om weer écht zichzelf te zijn. Vanuit die positie is een succesvol leven eigenlijk gegarandeerd. Mijn grote drijfveer hierachter is mijn passie voor wildlife en blije, gelukkige kinderen. Blije ouders, blij kind! Daarnaast draagt een bewustere ouder haar/zijn steentje bij aan de natuur, onze grootste en meest waardevolle erfenis aan onze kinderen. Ik ben mij bij gaan scholen en heb diverse opleidingen gevolgd om in eerste instantie de beste versie van mijzelf te worden. Want, hoe kun je iemand begeleiden als je zelf nog zoekende bent? Daarnaast wilde ik meer te weten komen over het menselijk brein en lichaam. Interessant!! Er is nog zo ontzettend veel te leren op het gebied van onze hersenen en anatomie. Ik zal me dan ook blijven ontwikkelen. 

Natuurlijk is yoga relaxed en even een moment voor jezelf. Met de focus op het lichaam, zal ik ook je mindset op een positieve manier uitdagen om mee te doen tijdens de yogalessen. Je mind buiten de deur laten tijdens een les is simpelweg geen optie. Voor mij zijn body, mind & spirit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om echt te relaxen, resultaten te boeken en veranderingen te realiseren zul je naar mijn mening met alle drie aan de slag moeten gaan. Wat coaching betreft kun je niet de diepte in gaan als je in je hoofd blijft hangen. Zakken naar het lijf en je gevoel is waar je uiteindelijk de waarheid zult vinden en de verandering kunt realiseren.  Jouw revolutie is begonnen!